06Oktobar2020
7. Biznis konferencija
„Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2020”


7. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2020“
utorak, 6. oktobar, Kombank Dvorana, Beograd


Godina u kojoj svedočimo novim tržišnim (ne)prilikama, nova situacija, novi način poslovanja postavila je i nove prioritete. Brzina menjanja i donošenja odluka, za najbolje, samo još jedan veliki poslovni izazov.

Tržište mora da funkcioniše, u ovim uslovima posebno, i najbolje što može. Poslovni kontakti su neophodni, jer uvek iznedre nove ideje, profesionalni podsticaj i rešenja, i u tom cilju 7. Biznis konferencija TIL 2020 bila je prilika za ponovno viđenje, direktnu komunikaciju, razmenu iskustava i poslovne sastanke, a pre svega za najrealniji presek stanja i daljih planova i rešenja.

Ali, i za odgovore na mnogo pitanja: Kako ste se snašli? Kako ste poslovali, da li ste bili spremni za upravljanje novom situacijom, postojećim ili novim alatima menadžmenta? Koliko je koštala korona, a šta ipak, može da se definiše kao ekspanzija? Koliko se tržište promenilo? Kakvi su vam planovi i rešenja? Kako vidite narednu godinu…?

Kako je TIL međunarodna konferencija od strane stručne i poslovne javnosti definisana kao mesto okupljanja najboljih, prilika za temelje budućih saradnji i izvor aktuelnih informacija, i ove godine bliže odgovore i jasnije ideje dali su eminentni govornici iz struke i tržišni lideri.

Govorili su o strateškim imperativima u razvoju regionalne multimodalne transportne infrastrukture, progresiji intermodalnih transportnih lanaca, optimalnom protoku i bezbednost transporta i, neizbežna tema 2020., COVID-19: vreme problema, rešenja i novih poslovnih izazova.

Vreme iza nas, bilo je vreme poslovnih izazova i velikog novog iskustva.
Ipak, ima to svoje prednosti, kako reče Harold Geenen: „U biznisu, svako je plaćen sa dva novčića: kešom i iskustvom. Moj savet je da uzmeš iskustvo, jer keš kasnije dolazi sam od sebe“.

Konferencija je održana uz poštovanje ograničenog broja osoba, strogo pridržavanje i sprovođenje svih protivepidemijskih mera propisanih Uredbom Vlade Republike Srbije o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.
Medijski partneri
RTS
Pink
Blic
Večernje novosti
Tanjug
Hrvatski prijevoznik
Logistika i transport
SAT Media Group
Pluton Logistics
eKapija
Diaspora Group