04Oktobar2017
7. Biznis konferencija SEET 2017
„Turističko tržište Jugoistočne Evrope“
O konferenciji
7. Biznis Konferencija SEET 2017 „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, 4. oktobra 2017. u Sava centru u Beogradu.

Cilj „SEET 2017“ je unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu JIE, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista izmedju zemalja u Regionu i privlačenja turista sa dalekih emitivnih tržišta i sagledavanje realnog stanja turističkog tržišta sa aspekta pozicioniranja Regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost uz ostvarenje, ekonomskih, ekoloških i društvenih ciljeva, identifikuje turistički lanac vrednosti, poveže sve relevantne predstavnike industrije turizma i podstakne kreiranje savremenih tržišnih strategija za plasman turističkog proizvoda kako na regionalnom tako i globalnom tržištu. 

Predlaganjem mera za poboljšanje uslova poslovanja u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, učesnici “SEET 2017“ će svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknuti nove inicijative i poslovne prilike i postaviti smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje partnera i usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

SEET 2017 je koncipiran u tri paralelne celine, koje kroz intezivan celodnevni rad u odgovarajućem poslovnom okruženju učesnicima pružaju jedinstvene mogućnosti da ostvare konkretne benefite kroz povezivanje i zajedničku realizaciju projekata. Plenarni deo (Kongresna sala 1/0), Okrugli sto (sala 3/1) i B2B sastanci (sala „Japanski salon“).

Dosadašnja iskustva Biznis konferencija ukazuju da poštujući visok standard i kvalitet organizacije učesnicima se pruža niz mogoćnosti da prošire stručna i praktična znanja, razmene ideje, prate prezentacije najboljih primera iz prakse, unaprede svoje poslovanje kroz konkretne poslovne susrete.
Medijski partneri
RTS
Pink
Blic
Večernje novosti
Tanjug
Turistički svet
ENLR
Kongresni turizam
SEE Business Travel & Meetings
Winter & Spa Travel Market
Putuj sigurno
Blumen Group
RTV
SAT Media Group
NAVAK
eKapija
e-Razvoj
PMR
Eurotranslate
YUnet International
Diaspora Group