30Septembar2020
7. Biznis konferencija
„Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2020”


7. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2020” se, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, održava 30. septembra 2020. u Mona Plaza hotelu u Beogradu.

Već sedmu godinu, TIL povezuje sve ključne industrije u transportu, logistici, upravljanju lancem snabdevanja i potvrđen je kao platforma za uspostavljanje novih kontakata za poboljšanje poslovanja za sve stakeholdere iz zemalja u okruženju.

7. Biznis konferencija TIL 2020 će omogućiti učesnicima da razmene aktuelne informacije, da budu u korak sa inovacijama, da pronađu efikasna rešenja podstaknuta rastućim trendom digitalne transformacije.

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina koje pružaju edukaciju od strane eminentnih međunarodnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Nastavljajući uspešnu tradiciju i 7. Biznis konferencija TIL 2020 će biti mesto susreta oko 400 učesnika, donosioca odluka iz vodećih regionalnih kompanija iz oblasti transporta, logistike, špedicije i ostalih relevantnih industrija, visokih predstavnika investicionih kompanija, državnih institucija, međunarodnih strukovnih udruženja,…

Iskoristite priliku, iskoristite sve poslovne mogućnosti u okviru TIL-a 2020 za direktnu interakciju sa ciljnom publikom u SMART poslovnom okruženju znanja i iskustva poslovnih lidera.
Medijski partneri
RTS
Pink
Kopernikus
Blic
Večernje novosti
Tanjug
Hrvatski prijevoznik
Logistika i transport
SAT Media Group
logistika.com.hr
Pluton Logistics
eKapija
Diaspora Group